Защо видео?

Видеосъдържанието направи драматичен скок в персоналните и бизнес комуникации.

За броени дни разбрахме, че видеосъдържанието е отворен мост до клиенти, професионална общност, приятели.

Видео и стрийминг услугите ни позволяват да останем в контакт, да учим, да представяме нови идеи, продукти, да обслужваме клиенти и да запазим бизнеса си.

В момента можем да тръгнем заедно по този мост само дистанционно, физически изолирани. Това е предизвикателство, но никак не е невъзможно. Ако имате проект, който искате да реализирате сега, свържете се с нас, за да го направим заедно.

А когато светът е нормален, а той рано или късно ще бъде, нашето пътешествие е:

Видеозаснемане

Качествено заснемане на бизнес, образователни, културни, спортни, лични, стандартни или друг вид събития, видеоклипове, фирмени и корпоративни филми, рекламни видео материали и други.

Всяка ваша отделна идея за видео реализация ще бъде разгледана през призмата на дългогодишен професионален опит в еднокамерно и многокамерно снимане.

В кратък срок сме способни да осигурим необходимата снимачна и допълнителна техника като подходящи камери, видеозапис, онлайн или офлайн редактиране, професионален звукозапис, триосни стабилизиращи съоръжения (гимбели) за различна по размер свободно движеща се камера, пантограф, дронове, подходящо осветление и други.

Постпродукция и експортване на краен вариант на материала готов за излъчване по телевизия, качване в своята или наета онлайн видео платформа, с която можете да разпространявате съдържанието си линейно (като ТВ канал), събитийно (live) – в избрано от вас време.

Стрийминг

За да разпространите събитие в реално време ние можем да осигурим интернет връзка до мястото на събитието, една или повече камери, онлайн смесителен пулт както и всички необходими допълнителни устройства подходящи за излъчване на качествен видео и аудио сигнал на вашата онлайн видео платформа, а ако нямате такава, ние ще ви осигурим лайв стрийминг платформа, предлагаща широк и ограничен достъп.

Екип

За всяко отделна реализация ще подберем оптимален екип от професионално подготвени специалисти, които са готови да се справят с предизвикателсвата в сферата на видозаснемането и стрийминг услугите.

За контакти: Димитър Митов, mob: +359888309164, e-mail: d.mitov@cameramen.bg

Запазете си demo

Ще се радваме да се свържете с нас!

Моля попълнете формата и ние ще разгледаме вашето запитване възможно най-скоро.

Top 100 Analytics - независим медиен мониторинг

Задайте ни въпрос

Ще се радваме да се свържете с нас!

Моля, попълнете формата и ние ще се свържем с вас възможно най-скоро.

Top 100 Analytics - независим медиен мониторинг